Délutánra került a rajt időpontja

A napi programban kisebb változás történt, délben kezdődik a verseny a versenytanáccsal, a hajók pedig 2 órakor kezdenek rajtolni. A szervezők annak érdekében döntöttek így, hogy azok is oda tudjanak érni a versenyre, akiknek csak a szombat reggeli indulás alkalmas. Szóval most már nincs kifogás, mindenkit nagyon várunk szuper jó programmal: izgalmas verseny, csodaszép táj, finom vacsora és a végén buli két élő zenekarral is a meseszép Tisza-tó partján!

Program

Elérhető az előzetes útvonal

Feltöltöttük a verseny útvonalát az oldalra, a térképen bejelölésre kerültek a lehetséges ellenőrzőpontok. Ezek a pontok mind megtalálhatóak a helyszínen a versenytől függetlenül is, tehát a szervezők nem helyeznek ki extra tereptárgyakat  a természet megóvása érdekében. Az ellenőrzőpontok jellemzően táblák lesznek, de előfordulhat egyéb építmény is. A pontos útvonalat közvetlenül a rajt előtt kapják meg a versenyzők, ami a térképen megjelölt ellenőrzőpontok közül kerül kiválasztásra, ezeket GPS koordinátákkal jelölik majd a szervezők.

Légy az elsők közt!

Légy az elsők között, akik Magyarország második legnagyobb taván, a Tisza-tavon, a világ első tájékozódási evezős versenyének résztvevői lehetnek! Ez a különleges regatta a sport és a természet egységet és élményét kínálja minden résztvevőnek, aki ellátogat a Tisza-tóra, hogy közösen népszerűsítsük az evezést és legyünk részesei egy izgalmas nyári vizes kalandnak.